Overblijven

Op de Springplank is het mogelijk om uw kind te laten overblijven op school tussen 12:00 en 13:00 uur. Uw kind mag dan, samen met de andere kinderen onder toezicht van de overblijfkrachten, zijn of haar lunch opeten in school. Na het eten mogen de kinderen samen spelen op het schoolplein of binnen, afhankelijk van het weer. U kunt de broodtrommel en het drinken van het kind in het overblijflokaal plaatsen. Let op: zorg ervoor dat de naam van uw kind zowel op de broodtrommel als de drinkbeker staat, om verwarring te voorkomen.

Kosten en aanmelden

De kosten voor het overblijven bedragen € 1,75 per overblijfbeurt. U moet eerst een account aanmaken via: mijntso.nl/springplank/login.php. De schoolcode van de Springplank is: 13WVwR7g. Het registreren kan alleen via een tablet, laptop of computer. Na het registeren kunt u uw kind op vaste dagen inplannen, losse dagen opgeven en tot 10:00 uur aanpassingen maken. Wanneer uw kind ziek of afwezig is, dient u dit voor 10:00 uur door te geven (dit kan wel met uw telefoon). Gebeurt dit niet dan worden de kosten toch doorberekend.

Overblijfkrachten

Op de Sprinkplank werken wij met een grote groep overblijfbegeleiders. Dit zijn vaak ouders waarvan de kinderen ook gebruik maken van de overblijf. Zonder deze vrijwilligers hebben we een tekort aan overblijfkrachten. Overblijfkrachten ontvangen een vergoeding van € 10,- per overblijfbeurt. Wilt u graag helpen als overblijfkracht? Meldt u dan aan bij de overblijfcoördinator.

Overblijfcoördinator:
Jeannette Kok
Tel. 06-10353750