Home / Meer info / Overblijven

Overblijven op school


Overblijven op school

Stel: u bent tussen de middag (tussen 12:00 uur en 13:00 uur) niet thuis. U werkt op die tijden. Uw zoon of dochter kan ook niet terecht bij opa, oma, oom, tante, buren of bij vriendjes en vriendinnetjes. Wat dan?

Dan kunt u ervoor kiezen om uw kind te laten overblijven op school. Overblijfouders zijn iedere dag (behalve woensdag) tussen 12:00 uur en 13:00 uur op school om op uw kind te passen. Er wordt gezorgd dat uw kind zijn/haar brood opeet en daarna mag uw kind spelen onder toezicht van die ouder(s).

Dit is een grote service die De Springplank verleend in grote samenwerking met de overblijfouders en ouderraad. Hieronder een lijstje met aandachtspunten.


4 dagen per week ma-di-do-vr. niet tijdens schoolvakanties en andere vrije dagen en/of middagen.

Aanspreekpunt: Jeannette Kok Tel:368442 of 06-10353750
Kosten: € 1.25 per keer.

Vanaf schooljaar 2015/2016 is de Springplank de eerste basisschool in Volendam die overgaat op een digitaal aan/afmeldsysteem. De betaling zal ook digitaal geschieden via Mijn Tso.nl

Als u uw kind wilt laten overblijven dient u zich eerst te registreren bij: MijnTso.nl/springplank. Bij deze eerste registratie heeft u de schoolcode nodig. Deze is op te vragen bij Jeannette Kok of bij de school.

Deelname Kind: Een inschrijfformulier inleveren bij Jeannette Kok Vincent Karregatstraat 15 of downloaden en digitaal versturen naar jja.kok@quicknet.nl Dit omdat we voor ieder kind dat overblijft een registratie in de map moeten hebben. Dit is alléén de eerste keer dat het kind overblijft.
OOK INCIDENTELE DAGEN KUNNEN ALLÉÉN OPGEGEVEN WORDEN ALS ER AL EEN INSCHRIJFFORMULIER IS AFGEGEVEN.

Betaling Overblijfouders: Vanaf augustus 2007 krijgen de overblijfouders een vergoeding van € 10.- per keer.

Inkomsten: Het geld dat binnenkomt wordt op een eigen rekening gestort. Het wordt gebruikt voor de aanschaf van snoep, speelgoed, stiften enz. En evt. andere “activiteiten” voor de kinderen.

BIJ EVT. CALAMITEITEN BEL JEANNETTE 368442 OF 06-10353750

Hieronder vinden overblijfmoeders de roosters:
Klik hier voor het rooster vanaf november 2016
Klik hier voor het rooster vanaf maart 2017
Klik hier voor het rooster vanaf mei 2017
Klik hier voor het rooster vanaf juli 2017
Klik hier voor het rooster vanaf september 2017